Algemene (leverings)Voorwaarden Greepers Nederland en haar webshop www.greepers.nl:

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Greepers Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Lisse, onder inschrijvingsnummer: 27380239. BTW nr. NL 822438410B01.

Het rekeningnummer van Greepers Nederland is: NL43RABO0101838417

 1. Toepassing. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Greepers Nederland en haar webwinkel, hieronder greepers.nl genoemd, ongeacht welk communicatiemiddel wordt gebruikt. Door te bestellen, accepteer je de algemene voorwaarden.
 2. Prijzen en kosten. Alle vermelde bedragen op greepers.nl zijn in euro’ s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten naar alle adressen in Nederland en België, tenzij expliciet anders vermeld. Wordt er, vanuit het buitenland (dus buiten Nederland en België) voor meer dan €100,00 besteld, dan worden er geen verzendkosten berekend.
 3. Bedenktijd. De bedenktijd is 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je het product ontvangt. Je hebt dan 14 dagen om het product terug te sturen. Zie artikel 8 hieronder.
 4. Totstandkoming van de overeenkomst. Je kunt bestellen op de volgende manieren: online via de webshop of telefonisch. Indien Greepers Nederland je woonadres niet kan vaststellen, is de bestelling niet geldig. Greepers.nl is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat je je bestelling online bevestigt. Na ontvangst van je bestelling bij Greepers Nederland ontvang je een e-mail van ons met de bevestiging van je bestelling.
 5. Voorraad. Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn, neemt Greepers Nederland per e-mail contact met je op.
 6. Betaling. Betalingen dienen per direct na de bestelling te worden voldaan middels één van de door ons aangeboden betalingswijzen. Zodra je betaling is ontvangen, wordt het artikel gereserveerd en het binnen 5 werkdagen met PostNL verzonden. Het is niet mogelijk om producten te reserveren zonder dat je betaling door ons is ontvangen.
 7. Verzending. Greepers Nederland is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte verzendingen en er zal dus geen geld geretourneerd worden wanneer de verzending niet aankomt.
 8. Retour. Omruilingen en retouren dienen binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen weer bij ons in bezit te zijn. Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.
 9. De verzendkosten van een retourzending zijn voor de rekening van de kopende partij.
 10. Je blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij Greepers Nederland verantwoordelijk voor deze goederen. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending een door jou gewenst vervangend artikel opsturen of je ontvangt je geld terug van het geretourneerde artikel.
 11. Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen:
  1. Gedragen en/of gebruikt zijn.
  2. Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik.
  3. Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.
 12. Prijswijzigingen. Greepers Nederland is niet verantwoordelijk voor invoerfouten, waardoor onopzettelijk de verkeerde verkoopprijs voor een of meerdere artikelen wordt vermeld. Wij behouden ons het recht de verkoopprijzen aan te passen.
 13. Privacy. Greepers Nederland zal je persoonsgegevens opnemen in haar klantenbestand. Je gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor afhandeling van je bestelling en het doen van gerichte aanbiedingen in de toekomst. Indien je hier geen prijs op stelt kun je je hiervoor te allen tijde per e-mail voor afmelden. Wij zullen je persoonsgegevens uiteraard niet aan derden verstrekken.
 14. Reclamatie. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Klachten van welke aard dan ook jegens Greepers Nederland of één van onze medewerkers dienen altijd per e-mail te worden ingediend. Greepers Nederland  probeert eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen. Wij zullen binnen 7 dagen op je klacht reageren.
 15. Levering. Greepers Nederland zal de grootste zorgvuldigheid betrachten bij het in ontvangst nemen en verzenden van bestellingen.
 16. Authenticiteit. Greepers Nederland garandeert de authenticiteit (echtheid) voor 100% van alle verkochte Greeper producten in de webshop.
 17. Aansprakelijkheid. Greepers Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade dan in het geval haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in voorkomend geval tot uitkering overgaat.
 18. Greepers Nederland is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertijden. In alle bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel of van de desbetreffende artikelen. In geen geval zal de in dit lid bedoelde schadevergoeding meer bedragen dan €100. Greepers Nederland  en de door haar gebruikte namen www.greepers.nl is nooit aansprakelijk voor gevolgschade.
 19. Op deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse Recht van toepassing.

 

Greeper® is een registered trademark.