GREEPER AMBASSADEURS 

Atleet: Rosaline Wedzinga | Geboren: 23/07/1991 | Eerste triathlon: 2018 | Instagram: rosalinew

Hi, mijn naam is Rosaline en sinds 2018 ben ik begonnen met triathlon. Mijn allereerste triathlon was een sprint in Nijmegen. Niet heel succesvol: zo mistte ik het startschot, fietste op de fiets van mijn moeder en reed lek. Maar de toon was gezet en een droom was geboren! 

Ik ben met name actief op de midden afstand. Zo deed ik mee in Luxemburg (2018), Barcelona (2019) en Finland (2019). Mijn hoogtepunt tot nu toe? In Barcelona werd ik 1e in mijn Agegroup en 3e dame overall. Hiermee heb ik me gekwalificeerd voor de World Championships in Nice 7 september 2019. 

Naast veel sporten, ben ik full-time aan het werk bij een groot telecom bedrijf. En ook spendeer ik graag tijd met vrienden en familie. Het is dus niet altijd makkelijk om 10+ uur per week te trainen. Gelukkig heb ik een coach die mij helpt om effectief te trainen. Daarnaast vind ik het leuk om je te enthousiasmeren over sporten naast werk. 

 

Mijn doelen voor dit jaar? Mijn allereerste doel dit jaar was om me te kwalificeren voor de World Championships in Nice. Dat is gelukt! En nu zou ik heel graag ook daar een mooi resultaat neerzetten. 

Over Greepers

Sinds dit jaar ben ik Greepers gaan gebruiken in al mijn hardloopschoenen. Wat een top systeem! Ik startte vorig jaar met elastieken in mijn schoenen, en ik had altijd blaren. Wat bleek? Ik schuif teveel in mijn schoenen. Met Greepers is dit helemaal opgelost. En niet alleen dat, daarnaast trek ik mijn schoenen binnen no-time aan. Hierdoor heb ik mijn transitie van fietsen naar hardlopen zo gemaakt. 

Rosaline in actie in Barcelona waar zij, dankzij Greeper veters, 3e overall werd!

OOK GREEPER AMBASSADEUR WORDEN?

Heb je een flinke schare volgers op diverse sociale media kanalen en wil jij Greeper Benelux helpen om nóg bekender te worden? Wil je je steentje bijdragen aan de groei van Greeper Benelux zodat ook de Nederlandse Vereniging Autisme meer fondsen krijgt?

Word dan een Greeper Ambassadeur! 

Laat dan op de contactpagina je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen. 

Dank je wel.

Greeper Benelux

Ontdek

BTW nr op aanvraag

Help

Sociale media

© 2018 - GREEPER BENELUX