Kinderen

Loszittende veters zijn voortaan verleden tijd met deze Greeper veters.

Het komt regelmatig voor dat kinderen problemen hebben met veters strikken. Ook op school kan dit vervelend zijn voor het kind, de juf en de meester. Alles moet vaak snel en de leerkracht heeft geen tijd om schoenen vast te maken. Daarom zijn de Greeper veters ook ideaal voor kinderen zodat zij zelfstandig hun schoenen vast kunnen maken.

Flats

Voorgestrikte veters: Flats Kids HT van Greeper

13.95
Verwijder selectie
SKU: N/A. Categories: , .

Product Description

Voorgestrikte veters

Kinderen en veters. Soms een probleem.

Kinderen die geen veters kunnen strikken: als dat niet lukt dan is er de oplossing: Flats Kids HT!

Het Greeper vetersysteem is een geweldige uitvinding die je kind in staat stelt zijn of haar eigen veters gemakkelijk los en vast te maken terwijl ze nooit meer los komen te zitten. Een perfecte oplossing voor bijna ieder type veterschoen.

De voor onder andere kinderen ontworpen Greeper Flats Kids HT (identiek aan de Flats HT voor de sneaker) met platte veter (10 mm) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgerust met de High Tension (HT) extra sterke, lichtgewicht zwarte of witte nylon toggle.

Dus heb je kinderen die om welke reden dan ook moeite hebben met veters strikken om welke reden dan ook dan zijn de Greeper Flats HT Kids de oplossing.

De strik zit er al in dus knopen leggen hoeft niet meer. Eenvoudig aan de lussen trekken maken ze vast en door aan het lipje te trekken gaan ze los. Lekker snel. En wat dacht je van op school? Ideaal. Heerlijk dat ze nu zelf hun veters net zo snel kunnen vastmaken als alle kinderen van school. Ook de juf of meester is er blij mee dat ze dit nu zelfstandig kunnen.

De gekleurde veters (paars of oranje) hebben een lengte van 120 cm (geschikt voor schoenen met 6 paar veter-ogen) en zijn niet alleen geschikt voor kinderschoenen maar natuurlijk ook voor  sneakers, sport- en wandelschoenen. De witte en zwarte veters hebben een lengte van 140 cm (8 paar veter-ogen). Hoe je ze aanbrengt kun je ook zien in de instructiefilm.

Het enige wat je hoeft te doen is de bestaande veters uit de schoenen te halen en de GREEPER® veters aan te brengen. Daarna hoef je nooit meer veters te strikken en behoren losrakende veters tot het verleden.

Kan in combinatie met de Greeper Assist gebruikt worden zodat het zelfs ook gaat met één hand

Additional Information

vetervorm

Kleur

, , , ,

lengte

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorgestrikte veters: Flats Kids HT van Greeper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *