veters vast zonder strikken.

Nooit meer veters strikken!

Wij zijn Greepers Nederland, de officiële distributeur in de Benelux van de originele Greeper®.

Het ingenieuze vetersysteem Greeper is bedacht door de Engelse uitvinder Peter Greedy die in 2001 een eureka moment had toen hij zag dat zijn kinderen problemen hadden met het strikken van hun veters. Hij vroeg zich af daar een goede oplossing voor gevonden kon worden. Peter bedacht een innovatief vetersysteem en na enkele tests was daar de eerste Greeper. Inmiddels is Greeper een gepatenteerd product en gebruiken duizenden mensen elke dag één van de vele soorten Greeper. Het is hét vetersysteem waarmee je voortaan zelf je schoenen kunt los- en vastmaken zonder je veters te hoeven strikken.

Kijk naar de Sport Oval serie met wel 12 kleuren inclusief een reflecterende veter die je bij slechte zichtcondities goed zichtbaar maakt.

De Sneaker serie die ook voor kinderen (Flats Kids HT) heel geschikt is. In vijf kleuren.

Wandel je graag dan kun je je wandel- of bergschoenen uitrusten met de Outdoor serie. In vijf kleurdessins.

Ortho’s, platte veters in zwart en bruin omdat ze vaak gebruikt worden bij orthopedische schoenen. Ergotherapeuten weten Greeper ook te vinden!

Ga je op chique dan zijn de business Execs in zwart of bruin voor hem en haar een goede keuze.

Kijk rustig rond in de webshop!

Hoe werkt het dan? Je hoeft daar geen ingewikkelde trucjes voor te leren, maar slechts één keer het systeem en de bijbehorende Greeper veters in je bestaande of nieuwe schoenen aan te brengen. Met het slimme trekveersysteem zijn de veters hierna eenvoudig en snel los en vast te maken. Met Greeper Assist zijn de veters zelfs met één hand aan te trekken. De Greeper Assist is een slim hulpstukje dat je helpt je veters met één hand vast te maken in combinatie met de Greeper.

Greepers Nederland verkoopt de originele Greeper in vele uitvoeringen en kleuren in de webshop en via gespecialiseerde schoenwinkels.

Echte veters die in tegenstelling tot elastische veters de steun geven die je van echte veters mag verwachten! En beslist fraaier dan klittenband!

Dus veters vast zonder strikken! Voor sport, sneakers, outdoor, kinderen en business!

Greeper® is een registered trademark.