Orthopedie

Ook voor de meeste orthopedische schoenen is Greeper heel goed geschikt, want met een veterlengte van 150cm kunnen zelfs orthopedische schoenen met maximaal 8 veter-ogen Greeper gebruiken. 

De Greeper Ortho veters kunnen natuurlijk ook bij andere schoenen toegepast worden waarbij een grotere veterlengte nodig is. Orthopedische schoenen hebben soms ook haakjes. Dat hoeft geen probleem te zijn. De Ortho veters worden er gemakkelijk omheen geslagen. Voor het losmaken is een klein beetje trekken aan het lipje voldoende om de Ortho veters achter de haakjes weg te halen. De schoen kan dan gemakkelijk open.
Mocht het noodzakelijk zijn dat er afwijkende veterlengtes en kleuren gewenst zijn dan kan dat op aanvraag tegen geringe meerprijs verzorgd worden.
Stuur ons een bericht zodat je wensen besproken kunnen worden.

Ortho Zwart

Orthopedische veters: Ortho!

15.95

Greeper Ortho veters worden gebruikt voor orthopedische schoenen en hebben een lengte van 150 cm. Ze zijn van katoen, plat van vorm en 6 mm breed.

Verwijder selectie
SKU: N/A. Category: .

Product Description

Ortho Zwart

Orthopedische veters

Hebben je voeten extra aandacht nodig en gebruik je bijvoorbeeld orthopedische schoenen met veters? Dan is de Greeper Ortho een ideale toevoeging!

Stel je voor: je schoenen gemakkelijk aan en uitdoen in één simpele beweging met de Ortho veters van Greeper!

Losmaken betekent aan het lipje trekken en de veter gaat los. De lussen worden kleiner en de schoen kan gemakkelijk open.

Vastmaken is ook heel simpel met de Greeper Ortho! Je sluit de Ortho veters door  tegelijk aan beide lussen te trekken. Nooit meer veters strikken dus met de orthopedische veters van Greeper!

De Greeper Ortho veters hebben een lengte van 150 cm (tot maximaal 8 paar veter-ogen), zijn 6 mm breed en in twee kleuren beschikbaar; zwart en bruin. Het type veter is favoriet bij orthopedische schoenmakers omdat ze goede slijtvaste eigenschappen hebben. Hoe je ze aanbrengt zie je in de instructiefilm.

Wanneer je schoenen haakjes in plaats van veter-ogen hebben, dan is dat voor de Greeper Ortho geen probleem. Door de veter aan het lipje een stukje los te trekken kan de veter achter de haakjes worden weggenomen en kan de schoen verder open. Bij het vastmaken worden de veters weer om de haakjes geslagen en wordt er aan de lussen getrokken om de veters strak te trekken.

Ben je éénhandig en heb je orthopedische veterschoenen? Dan is er ook voor jou een oplossing! De Greeper Assist is een slim hulpstukje dat je helpt je veters met één hand vast te maken in combinatie met Ortho veters van Greeper. Wanneer de Greeper Assist wordt omgedraaid is het een schoenlepeltje.

Greeper® is een registered trademark.

Additional Information

vetervorm

Kleur

,

lengte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orthopedische veters: Ortho!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *