Outdoor

De Greeper Outdoor HT is een slijtvaste ronde veter in verschillende designs geschikt voor die stevige wandelschoen of bergschoen.

150cm veterlengte voor schoenen met tot 8 paar veter-ogen en zwarte lichtgewicht High Tension (HT) toggle voor veters die extra strak moeten blijven zitten.
Ook geschikt voor schoenen die aan de bovenkant voorzien zijn van haakjes in plaats van oogjes.

Outdoor HT

veters voor wandelschoenen: Greeper Outdoor!

14.95

Wandel je veel buiten in het bos of in de duinen?

Gebruik dan de Greeper Outdoor HT in je wandelschoenen!

Verwijder selectie
SKU: N/A. Category: .

Product Description

ChrissieWbyCruse_RBC5068_1Veters voor berg- of wandelschoenen.

Wandel je graag en ben je veel outdoor? Dan heb je stevige schoenen nodig. Gebruik daarbij de Greeper Outdoor veters HT!

De Greeper Outdoor High Tension (HT) veters zijn echte schoenveters voorzien van de lichtgewicht HT toggle. De veters geven je de steun die je nodig hebt om zonder problemen te wandelen.

Strikken is niet meer nodig. Het enige dat je hoeft te doen is aan de lussen trekken en ze zitten vast! Ook behoren losse veters tot het verleden. Nooit meer losse veters en nooit meer struikelen! Veilig!

Met 150cm veterlengte zijn ze geschikt voor schoenen met tot 8 paar veter-ogen. De Greeper Outdoor HT veters zijn voorzien van kunststof of metalen 6 mm stoppers. Hoe ze aangebracht worden kun je zien in de instructiefilm.

Heb je schoenen met veteroogjes dan is dat ook geen probleem. Let er wel op dat de haakjes niet te scherp zijn. De Outdoor HT veters kunnen daardoor onnodig slijten!

De Greeper Outdoor HT veters is verkrijgbaar in vijf kleurcombinaties. Ze worden compleet in een set van twee aangeleverd met duidelijke Nederlandse montage en gebruiksaanwijzing.

De Greeper Outdoor HT kunnen in combinatie met de Greeper Assist gebruikt worden.

 

Greeper Outdoor HT – de makkelijke schoenveters voor bijna ieder type veterschoen!

Greeper® is een registered trademark.

Additional Information

Kleur

, , , ,

lengte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “veters voor wandelschoenen: Greeper Outdoor!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *