OVER ONS 

Wie zijn wij?

Wij zijn Greeper Benelux, de officiële distributeur van het enige echte en originele Greeper vetersysteem. 


In 2007 bedacht de Engelse uitvinder Peter Greedy het innovatieve en unieke Greeper vetersysteem waarbij veters niet meer gestrikt hoeven te worden en deze ook niet meer losraken. Niet voor niets is de slogan Once Applied, Always Tied.

Greepers zijn er voor iedereen want ze geven je snelheid, zelfstandigheid en gemak!

In 2008 is Greeper Nederland opgericht door Ruud van ’t Pad Bosch met als doel om de Nederlandse markt kennis te laten maken met dit geweldige product. In 2018 kwam zijn zoon Guus erbij om Greeper in de Benelux op de kaart te zetten. 

Greeper Benelux gelooft erin dat dit product voor heel veel mensen van grote toegevoegde waarde is, want of je nu als sporter op zoek bent naar snelheid, of als zorgbehoevende op zoek bent naar zelfstandigheid of juist op zoek bent naar gemak omdat je je veters niet elke dag wil strikken, Greeper heeft de oplossing!

GREEPER - ONCE APPLIED - ALWAYS TIED
 
Greeper Benelux en Stichting Downsyndroom

Geschat wordt dat circa 12,500 mensen in Nederland leven met het Syndroom van Down. Deze mensen hebben op veel vlakken hulp nodig en zelfstandigheid voor deze kwetsbare doelgroep is belangrijk.  Greeper kan daar aan bijdragen en om de Stichting Downsyndroom verder te ondersteunen met haar belangrijke werk voor kinderen en volwassenen met het Downsyndroom, staat Greeper Benelux jaarlijks 5% van haar winst af aan deze stichting.

 

Daarnaast stimuleren zij de integratie in de maatschappij en geven hen een kans een zo normaal mogelijk leven te leiden. Een belangrijk doel vinden wij en daarom steunen wij deze stichting van harte.  

Greeper Benelux

Ontdek

BTW nr op aanvraag

Help

Sociale media

© 2018 - GREEPER BENELUX