SNEAKERS

Met één beweging je veters vast- of losmaken: makkelijk voor jong en oud!

Loszittende veters zijn voortaan verleden tijd met deze Greeper veters. Daarom zijn de veters ideaal voor kinder- en sportschoenen.
De High Tension (HT) Flat voor de sneaker, wandel- of sportschoen met platte veter van 120/140 cm voor schoenen tot 6-8 paar veter-ogen. De extra sterke lichtgewicht nylon toggle houdt de veter strak wanneer de schoen onder extra spanning staat.

Flats

veters voor sneakers

13.95

Greeper sneakerveters. Op zoek naar gemakvoor je sneakers? Gebruik de Greeper Flats HT. Beschikbaar in 5 kleuren tot maximaal 8 paar veter-ogen.

Kunnen ook in combinatie met Greeper Assist gebruikt worden!

Verwijder selectie
SKU: N/A. Categories: , .

Product Description

veters voor sneakers van Greeper.

Het Greeper vetersysteem is een geweldige uitvinding die je in staat stelt je veters gemakkelijk los en vast te maken terwijl ze nooit meer los komen te zitten. Een perfecte oplossing voor bijna ieder type veterschoen inclusief je sneakers.

De veters voor je sneakers, de Sneakers HT (identiek aan de Flats kids HT ) met platte veter (10 mm) zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgerust met de High Tension (HT) extra sterke, lichtgewicht zwarte of witte nylon toggle.

Dus heb  om welke reden dan ook moeite hebben met veters strikken om welke reden dan ook dan zijn de Greeper Sneaker HT de oplossing.

De strik zit er al in dus knopen leggen hoeft niet meer. Eenvoudig aan de lussen trekken maken ze vast en door aan het lipje te trekken gaan ze los. Lekker snel.

De gekleurde veters (paars of oranje) hebben een lengte van 120 cm (geschikt voor schoenen met 6 paar veter-ogen) en zijn niet alleen geschikt sneakers, sport- en wandelschoenen maar natuurlijk ook voor kinderschoenen. De witte en zwarte veters hebben een lengte van 140 cm (8 paar veter-ogen).

Het enige wat je hoeft te doen is de bestaande veters uit de schoenen te halen en de GREEPER® veters aan te brengen. Daarna hoef je nooit meer veters te strikken en behoren losrakende veters tot het verleden. Bekijk hier de instructiefilm.

Veters voor sneakers van Greeper dus!

Dus ben je op op zoek naar veters voor sneakers die je niet zelf hoeft te strikken? Kies dan voor Greeper Sneakerveters HT of Flats HT!

Greeper Flats HT kunnen in combinatie met de Greeper Assist gebruikt worden.

Greeper® is een registered trademark.

Additional Information

vetervorm

Kleur

, , , ,

lengte

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “veters voor sneakers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *