VERZENDING & RETOUREN  

VERZENDING

De Greepers die je bestelt bij greepers.nl worden op het door jou aangegeven adres afgeleverd in Nederland en België nadat Greeper Benelux je volledige betaling heeft ontvangen. Je verzending is gratis binnen Nederland en België vanaf € 25 ordergrootte, dus als je twee of meerdere sets Greepers bestelt.

 

Je Greepers worden dusdanig verpakt dat ze in de brievenbus kunnen, je hoeft dus niet thuis te blijven om je Greepers in ontvangst te nemen. 

 

Goederen besteld op maandag t/m vrijdag voor 15:00 worden dezelfde dag nog verstuurd (in Nederland en mits voorradig of anders aangegeven). Uitzondering hierop zijn de producten die bij de leverancier nabesteld dienen te worden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of onverwacht niet te leveren zijn ontvang je van ons zo spoedig mogelijk bericht.

RUILEN EN RETOURNEREN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat je de goederen hebt ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (uitsluitend per e-mail via info@greepers.nl) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

 

Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren indien je deze in exact dezelfde staat (voorzien van alle originele labels) aan ons terug laat bezorgen.

 

De verzendkosten van een retourzending zijn voor je eigen rekening.

 

Je blijft bij een retourzending tot ontvangst van de goederen bij Greeper Benelux verantwoordelijk voor deze goederen. Wij zullen binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending een door jou gewenst vervangend artikel opsturen. Terugbetaling op je rekeningnummer gebeurt nadat het artikel retour is gecontroleerd.

 

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren indien de artikelen:
a. Gedragen en/of gebruikt zijn.
b. Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik.
c. Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden.

 

Je kunt gebruik maken van dit modelformulier om je bestelling te herroepen en het formulier ingevuld te sturen naar info@greepers.nl. 

GARANTIE

Het Greeper vetersysteem bestaat uit enkele onderdelen, zoals de veter, de stoppers, de toggle en de connector. Niet op elk onderdeel is de wettelijke garantietermijn van 24 maanden van toepassing. De garantietermijn wordt enkel gegeven op de toggle en de connector, alleen uitsluitend bij normaal gebruik van het product. De schoenveter heeft geen garantietermijn aangezien deze onderhevig is aan slijtage bij (ab)normaal gebruik. Je mag wel verwachten dat de schoenveter bij normaal gebruik enige tijd meegaat. 

Greeper Benelux

Ontdek

BTW nr op aanvraag

Help

Sociale media

© 2018 - GREEPER BENELUX